Om os


køreskole 
med erfaren kørelærer

Kim Jessen er uddannet kørelærer til biler, motorcyjel og storvogn, han har en fortid som kørelærer i Grindsted og Esbjerg og før det, har han været chauffør i mange år.

Kim er født og opvokset i Hjerting og bor stadig i lokalområdet omkring Esbjerg.

Som kørelærer er Kim engageret og giver plads til individuelle behov og læring i dit tempo. Kim lægger vægt på, at det skal være sjovt og lærerigt at tage kørekort. Du vil få den samme kørelærer til alt teori og kørsel.
Hos Hjertings køreskole går jeg rigtig langt for tilfredse elever og ekstra service 


Stor beståelsesprocent.
I 2021 havde jeg 85 elever igennem til køreprøve, her bestod de 80 i 1. forsøg!
Det svarer til 94% og de 5 uheldige elever bestod alle i 2. forsøg.
Af disse elever bestod mere end 80% teoriprøven i 1. forsøg

Ny og nem at manøvrere 
i trafikken

Vi benytter en spritny Peugeot 2008 SUV-model, som har alt det nyeste i sikkerhedsudstyr.

Bilen har en god størrelse til at opbygge kørselserfaring og rutine, og er ikke en “lille” bil, men er stadig nem at manøvrere i trafikken og har samtidig en god kørekomfort.

Praktisk information

Undervisning foregår i vores lokaler i Hjerting, mens kørsel sker enten fra køreskolen, fra centralt beliggende uddannelsesinstitutioner eller afhentet på hjemmeadressen (inden for en rimelig radius).

Der er toilet og tekøkken i tilknytning til undervisningslokalerne, ligesom der er adgang til gratis vand, sodavand, kaffe, te og slik. På sidste teoriaften er der fællesspisning, hvor køreskolen byder på pizza.

Du skal minimum være 16 år og 9 måneder ved start på teoriundervisning. Undervisningen foregår på dansk eller engelsk. Den teoretiske undervisning består af minimum 29 lektioner fordelt over 8 teoriaftener og foregår som klasseundervisning. Ekstra teoriundervisning og teoriprøver er gratis.

Den praktiske undervisning består af minimum 24 lektioner, hvilket omfatter 4 lektioner på manøvrebane i Esbjerg, 4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane) i Varde og 16 lektioner i skolevogn (mindste antal timer; nogle kan have behov for flere lektioner).