Hvad vi tilbyder

Du får den samme engagerede kørelærer under hele forløbet med teori, bane og kørsel på vej. Undervisningen foregår i et tempo, der er tilpasset dig, og vi underviser ud fra devisen om, at det skal være sjovt og lærerigt at tage kørekort.

GRUNDPAKKEN
15.900,-

Grundpakken indeholder alle de lovbestemte elementer som teori, teorihæfte, 3 mdr. adgang til teoriprøver, kørsel på bane, 16 køretimer samt leje af skolevogn til prøve. Der er ikke inkluderet: lægeattest, færdselsrelateret førstehjælpsbevis eller gebyr til staten for køreprøve. Der er teori to gange om ugen: mandag og torsdag kl. 17.30 til 20.30. 


Pris kr. 14900 frem til 1. september 2024

Tilmeld dig her

LUKSUSPAKKEN / “EFTER SKOLE”
18.500,-

Luksuspakken er til dig, der vil have mest mulig ud af dit forløb. Du får alt fra grundpakken, plus at vi giver en ekstra kørelektion og vi garanterer kørsel (i trafik) efter kl. 15 eller i weekenden, så det ikke forstyrrer din skolegang. Maksimalt 4 pr. hold kan vælge denne pakke. Der er teori to gange om ugen: mandag og torsdag kl. 17.30 til 20.30.


Pris kr. 17500 frem til 1. september 2024

Tilmeld dig her

 LYNHOLD UGE 27-28 (2024) 
15.900,-

Der tilbydes lynhold fra mandag 1/7 til søndag 14/7 (2024), hvor du gennemgår alt teori, manøvrebane og køreteknisk anlæg samt det meste kørsel. Du vil få et fast program for de 2 uger og alt kørsel vil foregå fra køreskolen. Pakken inkluderer alt det, som er beskrevet i grundpakken.
Der vil være en begrænsning på 9 elever på dette hold, og der vil blive opkrævet depositum på 1500 kr. som naturligvis vil blive modregnet den samlede pris. Holdet forventes fuldt booket, så meld dig til i god tid! 

Tilmeld dig her

VENNE-/KLASSEPAKKEN
18.000,-

Vil du gerne tage kørekort sammen med vennerne, eller er I flere fra klassen, som skal i gang samtidig? Så kan vi lave et hold kun for jer. I får alt fra grundpakken og der er teori én gang i ugen.
Forhør dig om opstartsdato: Kontakt os.

B/E-KØREKORT
5.000,-

Vi tilbyder kørekort til trailer, det såkaldte B/E-kørekort. Hvis I er en virksomhed, har mindst 3 deltagere og har et egnet undervisningslokale, så kan vi afholde teori hos jer uden ekstra beregning.
 B/E trailer giver dig mulighed for at køre med op til 7000 kg samlet totalvægt. Især ideelt til håndværkere, campister og heste-trailer 
Du skal blot til teori en gang, men bemærk der er INGEN teoriprøve blot en praktisk køreprøve
HOLDSTART hver 5. uge (uge 19, 24, 29 osv.) eller på forespørgsel.
Tilmelding samt datoer finder du under “Kontakt os“.

EKSTRA KØRELEKTIONER
600,-

Har du behov for ekstra kørelektioner, kan disse tilkøbes stykvis. En kørelektion er 45 minutter. Vi tilbyder også opdaterende rutinekørsel, hvis du har kørekort, men ikke har kørt i lang tid.

Bemærk: hvis du ønsker kørsel i weekenden er der en tillægspris på 200,- pr. lektion.

EKSTRA TEORI
0,-

Har du behov for ekstra teori, kan du deltage ubegrænset på andre hold.

GENERHVERVELSE

Hvis du skal generhverve kørekort, har kørselsforbud eller skal til kontrollerende køreprøve, så kontakt os for at aftale forløb og pris.
Kørselsforbud/særlig køreundervisning, hvis du har haft kørekort under 3 år og får det frakendt er der særlige regler. Du skal have minimum 8 teorilektioner og 8 kørelektioner i specifikke emner. Komtakt for mere information samt pris. 

Betal hele pakken senest på første teoriaften, så kvitterer vi med en ekstra kørelektion gratis!